Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şedinţă extraordinară la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 90/20.01.2023 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru joi, 26, ianuarie, la ora 10.00.

Programată a se desfăşura online, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Directiei strategie si dezvoltare locala:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea devizului general actualizat conform OUG nr. 64/2022 pentru proiectul „Construire Centru comunitar de igiena si sanatate si Construire centru social pentru copii aflati in situatie de risc social” cod SMIS 155333
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea HCL nr. 216 din 07.10.2022 privind aprobarea depunerii proiectului„RENOVARE ENERGETICĂ APROFUNDATĂ A CLĂDIRII PUBLICE – GRADINITE DIN MUNICIPIUL TURDA”
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS