Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Wed, Oct
105 New Articles

Primăria Turda - Dezmințirea informațiilor privind mutarea pieței agroalimentare

Administraţie
Tools
Typography

La adresa recentelor informații apărute în rândul populației privind mutarea pieței agroalimentare din Centru în cartierul Turda Nouă, dorim să dezmințim aceste afirmații. Nu există nicio planificare sau discuție în acest sens, iar piața agroalimentară va continua să funcționeze la locația sa actuală.

Apreciem preocuparea publicului pentru această problemă, dar dorim să asigurăm că nu există niciun motiv de îngrijorare. Dacă va fi cazul, vă asigurăm că la fel ca și pănâ acum, vă vom furniza informații despre proiectele în pregătire atât prin intermediul rețelelor de socializare și a site-ului oficial, cât și prin flyere sau alte materiale informative.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă îndemnăm să vă informați din surse oficiale ale administrației publice locale.

Biroul de presă,
Primăria Municipiului Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS