Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Zeci de deplasări la Turda sau Cluj Napoca eliminate printr-un gest administrativ

Administraţie
Tools
Typography

 

✅Reprezentanții Casei Județene de Pensii Cluj au fost prezenți, astăzi, la Câmpia Turzii. Având în vedere faptul că audiențele se desfășoară în sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, domnul primar a avut ocazia de a interacționa cu cetățenii veniți special pentru diverse situații legate de pensii.

Aceștia și-au manifestat recunoștința și entuziasmul față de inițiativa primarului de a organiza audiențele chiar la ei în oraș. Astfel, printr-un gest de eficiență administrativă, sute de locuitori ai Municipiului Câmpia Turzii și zonele arondate au evitat deplasări inutile la Turda sau Cluj Napoca.

Administrația Publică Locală a Municipiului Câmpia Turzii se preocupă în mod constant de găsirea de noi soluții pentru facilitarea interacțiunii dintre cetățeni și instituțiile administrației publice județene și centrale.

#AdministratieLaNoiAcasa

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS