Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 118/27.01.2023 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru marţi, 31 ianuarie 2023, la ora 14.00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.5/18.01.2023privind aprobarea utilizarii unor părți din excedentul bugetului local rezultat la închiderea exercițiului bugetar aferent anului 2022.
  2. Proiect de hotărâre privindaprobarea Bugetului General de Venituri si Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2023.
  3. Proiect de hotărâre privindaprobarea ’’Programului anual pentru construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere şi pietonale, amenajare și întreținere mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, cu excepția monumentelor istorice clasificate, amenajări, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness și skate- park aferente, domeniului public si privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2023’’.
  4. Proiect de hotărâre privind  aprobarea „Programului anual de întreţinere, amenajare și  înfrumusețare a spațiilor verzi din municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2023’’.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de restructurare, a Organigramei și a Statului de funcții ale societății Compania de Salubritate Câmpia Turzii.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării art.4 alin.(1) paragraful 2 din Contractul de Mandat nr.1657/30.08.2021, încheiat între administratorul special și societatea Domeniul Public Câmpia Turzii - în insolvență.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS