Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Primăria Turda: În atenția tuturor comercianților din municipiu!

Administraţie
Tools
Typography

Începe înregistrarea obligatorie a comercianților în Sistemul de Garanție-Returnare. Ce înseamnă asta? Toate societățile care produc, importă sau vând produse în ambalaje de unică folosință din plastic, sticlă sau aluminiu cu dimensiuni între 0,1 l și 3 litri, precum și firmele din industria ospitalității care comercializează aceste produse, au obligația legală de a se înregistra în Sistemul de Garanție-Returnare, conform Hotărârii Guvernului nr. 1074/2021.

Înregistrarea trebuie făcută online până la 28 februarie 2023, pe site-ul www.returosgr.ro.

Hai să fim parte a celui mai mare proiect de economie circulară din România! Fă primul pas în implementarea Sistemului de Garanție-Returnare!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS