Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Primăria Turda, despre campania de ecologizare din 16 martie

Administraţie
Tools
Typography

Chiar dacă vremea nu a fost prea prietenoasă, am reușit să organizăm o campanie de ecologizare pe malul Ariesului care a avut un impact considerabil!

Împreună cu CAA, Domeniul Public, Batalionul 814 Tancuri Mihai Vodă Turda, AN Apele Romane, DAS Turda, Supercom și SVSU, colaboratorii nostri de nadejde, am strâns 470 de saci într-un timp record.

Cu toate acestea, mai este nevoie de eforturi pentru a curăța complet zona, așa că ne vom întoarce pentru a acționa și în următoarea perioadă.

Vă mulțumim din suflet pentru implicarea voastră și pentru sprijinul acordat în această acțiune de ecologizare. Să păstrăm natura curată și sănătoasă pentru generațiile viitoare!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS