Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primăria Turda: Curățenie generală în Parcul din Turda Nouă!

Administraţie
Tools
Typography

Încă de la primele ore ale dimineții Salina Turda, Domeniul Public, Direcția de Asistență Socială și Compania de Apă Arieș și-au unit forțele și au intervenit pentru a pregăti parcul pentru sezonul cald.

Cu ajutorul jetului de apă sub presiune s-au spalat temeinic aleile pietonale, băncile și ansamblurile de joacă pentru copii. Acestea din urmă au fost recondiționate și acolo unde a fost necesar s-a completat cu nisip.

Au fost adunați peste 100 de saci cu material vegetal uscat, a fost greblat gazonul și s-au plantat flori în zona monumentului.

Vom continua această acțiune în toate zonele publice din oraș.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS