Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primăria Câmpia Turzii: “Continuăm asfaltările în oraș: Acum, strada Speranței”

Administraţie
Tools
Typography

Cea de a patra și ultima stradă cuprinsă în proiectul de investiții „Modernizare străzi Gheorghe Doja, Petru Rareș, Mihail Sadoveanu, Speranței din Municipiul Câmpia Turzii”, a intrat în etapa de asfaltare.

Este vorba despre o stradă care, până în acest moment, nu mai fusese asfaltată de peste 20 de ani.

  • A fost modernizată rețeaua de canalizare pluvială;
  • Au fost desființate garaje, pentru a crea locuri noi de parcare;
  • Au fost refăcute bordurile;
  • Au fost asfaltate aleile pietonale;
  • Am refăcut complet fundația străzii;
  • Acum turnăm asfaltul.

Proiectul de investiții „Modernizare străzi Gheorghe Doja, Petru Rareș, Mihail Sadoveanu, Speranței din Municipiul Câmpia Turzii”, are o valoare de 4.2 milioane de lei.

„În decursului unui an calendaristic, în cadrul acestui proiect, am reușit să reabilităm toate cele 4 străzi, de o importantă strategică pentru circulația alternativă din Municipiul Câmpia Turzii. Finalizarea străzii Speranței este un obiectiv atins pentru administrația publică locală, întrucât am reușit să modernizăm o stradă care, nu mai fusese decât plombată, în ultimii 20 de ani. Le mulțumesc colegilor din Serviciul Investiții pentru supervizarea lucrării și echipelor de la Domeniul Public, pentru execuția acesteia! ”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS