Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Primăria Turda: Avansează lucrările de modernizare a străzilor din Cartierul Primăverii

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi echipele de la Viarom au finalizat așternerea stratului de uzură pe tronsonul cuprins de la intersecția străzii Octavian Goga cu strada Ion Luca Caragiale până la intersecția cu strada Ion Agârbiceanu.

În perioada următoare vor fi demarate lucrările de modernizare a tronsonului doi. Concomitent se lucrează pe străzile: Marin Preda, Nicolae Labiș, Lucian Blaga și George Bacovia.

ℹ️Vă reamintim ca proiectul de modernizare a cartierului Primăverii este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS