Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, May
147 New Articles

Primăria Turda: Licitația pentru prima parte a proiectului "Turda online - servicii publice digitalizate la nivelul Primăriei Municipiului Turda" a fost finalizată cu succes!✅

Administraţie
Tools
Typography

Am semnat contractele de prestare servicii pentru două loturi ale proiectului:

  • "Extinderea Sistemului Informatic" - Lotul 1, care vizează dezvoltarea și modernizarea infrastructurii IT a Primăriei Municipiului Turda;
  • "Implementarea unor interfete pentru integrarea aplicațiilor existente cu noile module aplicative, publice și digitalizate" - Lotul 2.

Obiectivul general al acestui proiect constă în actualizarea și extinderea măsurilor de simplificare din perspectiva back-office și front-office pentru serviciile gestionate exclusiv de către UAT Municipiul Turda.

Prin modernizarea infrastructurii IT și implementarea noilor module aplicative, ne propunem să simplificăm și să eficientizăm procesele administrative și serviciile publice pe care le oferim cetățenilor noștri, atât în ceea ce privește aspectele interne ale administrării, cât și în interacțiunea directă cu cetățenii.

Prin intermediul platformei "Turda online", locuitorii municipiului nostru vor putea beneficia de o gamă largă de servicii digitale, care vor simplifica interacțiunea cu instituțiile publice.

De la solicitarea de acte și certificate, până la programări online și plăți electronice, dorim să punem la dispoziție mijloace moderne și accesibile pentru a satisface nevoile comunității noastre.

Suntem convinși că prin aceste investiții în tehnologie și digitalizare, vom consolida legătura dintre administrație și cetățeni, facilitând accesul la servicii publice de calitate și îmbunătățind calitatea vieții în municipiul Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS