Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Fri, Dec
139 New Articles

Primăria Turda: Lucrările de reamenajare și modernizare a centrului pietonal sunt în plină desfășurare, iar stadiul fizic realizat până la această dată depășeste 65%!

Administraţie
Tools
Typography

Momentan, lucrările se concentrează atât pe partea carosabilă, care este pavată cu piatră cubică, cât și pe zona pietonală, unde sunt montate dale de granit.

Reamenajarea centrului pietonal se realizează cu finanțare europeană și are ca scop transformarea acestui spațiu într-o zonă modernă, estetică și funcțională, pentru turdeni și turiști.

Vă mulțumim pentru răbdare și încredere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada lucrărilor.

Continuăm să depunem toate eforturile necesare pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să ne putem bucura de noul centru pietonal în toată splendoarea sa.

Ne dorim ca acest spațiu să devină un punct de întâlnire preferat pentru comunitatea noastră și o atracție pentru turiști.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS