Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

ATENŢIE! Sens giratoriu desfiinţat pentru lucrări!

Administraţie
Tools
Typography

Ca urmare a emiterii de către Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a avizului 304.007, privind lucrările de „relining” executate de Compania de Apă Arieș, pe durata lucrărilor, sensul giratoriu de la intersecția străzilor Laminoriștilor și George Coșbuc se desfiinţează, în vederea finalizării acestora!

În respectiva intersecție, pentru șoferii care vin de pe strada George Coșbuc, s-a instituit obligativitate de dreapta (spre Turda), cu posibilitate de întoarcere la sensul giratoriu din dreptul supermarketului LIDL (aproximativ 500 m).

Șoferilor care vin dinspre Viișoara și se îndreaptă spre centrul Municipiului, respectiv spre zona de Blocuri sau comuna Luna, le recomandăm următorul traseu alternativ: strada George Coșbuc, strada Gheorghe Doja, strada Băii, sensul giratoriu din dreptul Cofetăriei Dana.

Pentru evitarea accidentelor rutiere, siguranța tuturor participanților la trafic și prevenirea aglomerației în intersecție, vă rugăm să respectați atât noua semnalizare rutieră, cât și rutele alternative!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS