Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, May
94 New Articles

Primăria Turda: Ziua Națională de Curățenie 2023

Administraţie
Tools
Typography

Suntem bucuroși să vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”.

Astfel, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Let's Do It, Romania!, alături de colegi din peste 191 de țări, sub numele de #WorldCleanupDay, vă invităm să participați la o acțiune de ecologizare a malului stâng și drept al râului Arieș, pentru eliminarea deșeurilor din natură.

Evenimentul se va desfăşura vineri, 15 Septembrie 2023, ora 9:00.

Punctul de întâlnire pentru voluntari este malul Arieșului - zona pod la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor.

În vederea bunei desfășurări, firma de salubritate Supercom va asigura tuturor voluntarilor saci menajeri și mănuși de protecție. De asemenea, toți sacii colectați vor fi ridicați de către echipele Supercom.

Campania de conștientizare are ca scop ecologizarea Municipiului Turda prin colectarea selectivă a deșeurilor din zona malului drept și stâng al râului Arieș.

La acest eveniment au confirmat prezența: Supercom, Compania de Apă Arieș, Domeniul Public, Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență, Apele Române, Colegiul Tehnic Turda, STADA.

Vă așteptăm cu brațele deschise să fim împreună eroii mediului înconjurător!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS