Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Paula Popa - precizari privind hotararile referitoare la schimbarea din functie a lui Lucian Nemes

Administraţie
Tools
Typography

(comunicat)
Raportat la articolul aparut in mass media locala, in data de 13 martie 2014, referitor la declansarea "procedurii de atacare a hotararilor Consiliului Local care au dus la schimbarea viceprimarului municipiului Turda", facem urmatoarele precizari:

Urmare procedurilor prealabile inregistrate la Primaria municipiului Turda, referitoare la HCL nr. 276/2013 privind schimbarea din functie a viceprimarului municipiului Turda, domnul Lucian Bogdan Nemes, HCL 277/2014 privind alegerea viceprimarului municipiului Turda, HCL 5/2014 privind mentinerea Hotararii Consiliului Local al municipiului Turda nr. 276/2013 si respectiv HCL nr. 6/2014 privind privind mentinerea Hotararii Consiliului Local al municipiului Turda nr. 277/2013, s-a procedat la explicitarea si comunicarea catre Institutia Prefectului Judetului Cluj a unui punct de vedere strict procedural asupra demersurilor care au facut obiectul actelor administrative ale forului deliberativ susmentionate.
Demersul autoritatii locale turdene a reprezentat o explicitare si motivare a procedurilor de adoptare a hotararilor de consiliu susmentionate, pe care le consideram , fara putere de tagada, in perfecta concordanta cu prevederile legale in vigoare, urmand ca dupa comunicarea de catre Institutia Prefectului Judetului Cluj a unui punct de vedere motivat, procedurile prealabile sa urmeze cursul prevazut de legislatia in vigoare, respectiv analizarea lor in cadrul comisiei de specialitate a consiliului local, cu incadrarea in termenele stipulate in actele normative.
Fata de cele mentionate, nu consideram ca ne-am erijat in locul forului deliberativ turdean , ci doar am solicitat explicatii suplimentare pentru ca apoi sa putem exprima o opinie motivata comisiei de specialitate a consiliului local.
De asemenea, nu comentam eventualele nuante politice care consideram ca se intrevad printre randurile articolului in discutie, intrucat suntem garantii respectarii cu strictete a prevederilor legale in vigoare, implicit a normelor care guverneaza o administratie locala eficienta si competitiva, fara imixtiuni de orice fel, cu atat mai mult politice.

Secretar mun. Turda,
Paula Letitia Popa

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS