Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

Şedinţă “de îndată” pentru un protocol cu Supercom

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 88/31.01.2024 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru joi, 1 februarie 2024, la ora 10.00.

Pe ordinea de zi este un singur proiect de hotărâre:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcției Tehnice;
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Protocolului de colaborare dintre Municipiul Turda și Supercom SA privind desfășurarea unor campanii de colectare a deșeurilor voluminoase de uz casnic, a deșeurilor provenite din construcții/demolări și amenajări interioare/exterioare și a deșeurilor periculoase din deșeurile menajere, în puncte de colectare prestabilite.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS