Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şedinţă de îndată la Turda. Vezi care sunt proiectele de hotărâre!

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară - prin Dispoziţia nr. 312/27.02.2024 a Primarului municipiului Turda - pentru miercuri, 28 februarie 2024 la ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sistem online, şedinţa are anunţată rumătoarea ordine de zi:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcției Strategie și Dezvoltare Locală;
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici (faza SF) inclusiv descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată prin proiectul Regenerarea unor zone degradate și a unor spații verzi din municipiul Turda, prin crearea a două parcuri urbane publice, reabilitarea altor două parcuri și regenerarea unui scuar – Parc Tineretului.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici (faza SF) inclusiv descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată prin proiectul Regenerarea unor zone degradate și a unor spații verzi din municipiul Turda, prin crearea a două parcuri urbane publice, reabilitarea altor două parcuri și regenerarea unui scuar – Parc Turda Nouă și Scuar Avram Iancu.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS