Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

Parcul din cartierul Șarât prinde contur

Administraţie
Tools
Typography

Obiectivul de a realiza un spațiu verde dedicat relaxării și distracției în cartierul Șarât se apropie tot mai mult de finalizare.

Astăzi, Compania de Salubritate a plantat mai multe specii de flori și a început plantarea gazonului în parc.

Prin această investiție, Primăria Municipiului Câmpia Turzii își continuă angajamentul de a crea un ambient eco-friendly pentru toți locuitorii cartietului.

Investiția în zone verzi este esențială pentru o viață sănătoasă și un mediu echilibrat. Parcul din Șarât va contribui la îmbunătățirea calității aerului, la reducerea poluării sonore și la crearea unui microclimat mai plăcut în zonă.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS