Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Şedinţă “de îndată” la Turda. Finanţări şi prefinanţări şi inaugurarea Turda Arena pe ordinea de zi

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 420/10.04.2024 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat “de îndată” în şedinţă extraordinară pentru joi, 11 aprilie 2024, la ora 11.00.

Programată a se desfăşura online, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcției Economice;
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Turda nr. 61 din 22.04.2021 privind aprobarea contractării unei/unor finanțări rambursabile interne în valoare de până la 50.000.000 lei, în vederea asigurării prefinanțării și/sau cofinanțării proiectelor care beneficiază de finanțare nerambusabilă de la Uniunea Europeană și/ sau alte obiective de investiții publice de interes local, cu modificările și completările ulterioare.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea art. 3 din HCL nr. 31 din 18.03.2024 referitoare la aprobarea organizării evenimentului „Inaugurarea Sălii Polivalente Turda Arena”, în perioada 12-14 aprilie 2024, pe platoul Sălii Polivalente din Municipiul Turda.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Serviciului Administrație Publică Locală;
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului Turda în Adunarea Generală a Asociației Clubul Sportiv Sticla Arieșul Turda, în vederea exercitării drepturilor de membru asociat.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS