Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Primăria Turda | Anunţ de mediu pentru “desfiinţare construcţie C1 Casa de cultură cu 500 de locuri”

Administraţie
Tools
Typography

MUNICIPIUL TURDA,  in calitate de titular, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “DESFIINTARE CONSTRUCTIE C1 CASA DE CULTURA CU 500 LOCURI, CONSTRUCTIE NEFINALIZATA S+P+4E” propus a fi amplasat in strada Piata 1 Decembrie 1918 nr.27, municipiul Turda, jud.Cluj.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj ,Calea Dorobantilor nr.99, nr.9B, si la sediul MUNICIPIULUI TURDA, din Piata 1 Decembrie 1918 nr.28, municipiul Turda, jud.Cluj, in zilele de luni-joi intre orele 9,00-14,00, si vineri intre orele 9,00-13,00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj.

Primar
Cristian-Octavian MATEI

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS