Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Primăria Turda | Anunţ extindere spital şi desfiinţare corp ginecologie şi oncologie-infecţioase

Administraţie
Tools
Typography

MUNICIPIUL TURDA titular al proiectului „1.Extinderea și dotarea spitalului Municipal Turda 2.Desființare corp ginecologie(S+P+E) si corp oncologie-infecțioase(S+P+E) 3.Operațiuni notariale:alipire imobile”  propus a fi amplasat în Turda, strada Andrei Mureșanu, nr.13-15, anunță publicul interesat asupra luării  deciziei etapei de încadrare de către AMP Cluj, de a nu solicita efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului și continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul „1.Extinderea și dotarea spitalului Municipal Turda 2.Desființare corp ginecologie(S+P+E) si corp oncologie-infecțioase(S+P+E) 3.Operațiuni notariale:alipire imobile” propus a fi amplasat în  Turda, strada Andrei Mureșanu, nr.13-15.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Cluj , Calea Dorobanților nr. 99, în zilele de luni-joi între orele 9,00 – 14,00, vineri între orele 9,00 – 13,00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Cluj.

Primar
Cristian-Octavian MATEI

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS