Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Primul certificat de naştere emis digital, semnat de primarul municipiului Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin intermediul investițiilor și progreselor realizate în sistemul de stare civilă, începând de astăzi, vom putea emite și semna digital toate certificatele de naștere.

Marţi domnul primar Dorin Nicolae LOJIGAN a semnat primul certificat emis în format digital al micuțului, Alexandru Mihai, în prezența părinților săi, Mihai Cristian și Maria Diana. Acesta a fost al doilea certificat digital în județul Cluj, după cel de la Cluj Napoca.

Prin acest proces, fiecare familie va putea primi certificatul de naștere al copilului atât în format electronic, cât și tipărit sau mixt (digital și tipărit).

Practic, toate documentele necesare și toate procedurile birocratice au fost mult simplificate, pentru a veni în sprijinul cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii.

Le mulțumim partenerilor noștri de la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj pentru munca depusă pentru a genera această facilitate pentru cetățeni. Totodată, le mulțumim colegilor noștri din Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Câmpia Turzii.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Municipiul Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS