Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Reabilitarea energetică a  blocurilor din Turda în linie dreaptă. Costurile sunt acoperite integral de municipalitate prin finanțare europeană

Administraţie
Tools
Typography

La doar o lună de la semnarea contractului de renovare energetică, lucrările la clădirile rezidențiale multifamiliale din Lotul 1 au avansat considerabil.

Acest proiect reprezintă un angajament ferm al administrației noastre în promovarea confortului și eficienței energetice a imobilelor din municipiul nostru.

Prin renovarea energetică a acestor locuințe, ne propunem să oferim un confort sporit locuitorilor noștri și să creștem eficiențan energetică a acestor blocuri.

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei: "Este important de menționat că beneficiarii acestui proiect nu sunt nevoiți să suporte cheltuielile aferente acestor procese de renovare energetică. Ne-am angajat să asigurăm resursele necesare pentru a face aceste îmbunătățiri, astfel încât turdenii să beneficieze de confort și locuințe sustenabile.”

În cadrul Lotului 1, transformările sunt deja evidente și includ:

  • Piața 1 Decembrie 1918 - Bloc 6B: izolare termică, înlocuirea tâmplăriei, îmbunătățiri la casa scării și actualizări electrice.
  • Str. Dr. Ioan Rațiu, Nr. 18-22: izolare cu polistiren și lucrări în curs la casa scării și subsol.
  • Str. General Dragalina, Nr. 2 - Bloc B2: s-au executat lucrări de placare termosistem, s-au realizat măsurătorile pentru înlocuirea tâmplăriei, urmează îndepărtarea țevii de gaz de pe fațadă pentru a permite placarea cu polistiren
  • Str. Libertății, Nr. 9 - Bloc M 40: fațade izolate și pregătiri pentru înlocuirea tâmplăriei.

Lotul 2 este în proces de evaluare financiară, iar lotul 4 se află în etapele inițiale ale evaluării tehnice.

Aceste progrese demonstrează angajamentul nostru continuu în îmbunătățirea calității vieții locuitorilor noștri și în promovarea sustenabilității în comunitatea noastră.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS