Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Campanie de constientizare educationala - „Gandesc verde, gandesc curat”

Administraţie
Tools
Typography

Primăria municipiului Turda va organiza în perioada 09 – 10 aprilie 2014 o campanie de conştientizare educaţională, în parteneriat cu unităţile de învăţământ, intitulată „Gândesc verde, gândesc curat".

Acţiunea se înscrie în săptămâna „Şcoala Altfel" dedicată activităţilor extraşcolare şi presupune pe de-o parte ecologizarea zonelor verzi de pe raza municipiului, precum şi amenajarea zonelor verzi din incinta şcolilor.
La fel ca de fiecare dată, şcolile turdene au răspuns pozitiv invitaţiei noastre, aproximativ 400 de elevi confirmând participarea la campanie.
Evenimentul se va derula în două etape: prima, cea de ecologizare se va desfăşura, în data de 9 aprilie 2014, în zona Băile Sărate, malul drept al Râului Arieş şi în parcurile de pe raza municipiului Turda, iar cea de-a doua, programată pentru 10 aprilie 2014, constă în plantarea de arbori şi material dendrofloricol în curtea şcolilor.
Startul acţiunii se va da, în data de 9 aprilie 2014, ora 9.00, de pe platoul din faţa Primăriei Turda.
Campania se bucură de sprijinul SC Turda Salina Durgău, SC Compania de Apă Arieş, SC Prival Ecologic SA, STP Turda şi Tipografia Interarte.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS