Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

TURDA: Licitatie pentru inchirierea terenurilor pentru pasunat

Administraţie
Tools
Typography

Primăria municipiului Turda a făczut public un anunţ privind organizarea licitaţiei publice pentru închirierea unor terenuri păşuni - aflate în proprietatea privată a municipiului Turda - pentru păşunatul animalelor, anunţ pe care îl redăm în continuare.

Municipiul Turda cu sediul in Turda, str. P-ţa 1 Decembrie 1918, nr. 28, face cunoscut că în ziua de 16.04.2014 , ora 12.00, sala de protocol a Primăriei Municipiului Turda va avea loc licitaţia publică pentru închirierea unor terenuri păşuni, proprietatea privată a municipiului Turda pentru păşunatul animalelor.
1. Denumirea imobilului, caracteristici principale: Terenul se află în intravilanul Municipiului Turda, aparţine domeniului privat al Municipiului Turda, înscris în cf 54390 Turda, nr. top. 4234/1/2/1/1/1/1 situat în zona cu denumirea toponimica Mogyoros.
2. În vederea participării la licitaţie ofertanţii pot achiziţiona caietul de sarcini al licitaţiei achitând contravaloarea acestuia, în cuantum de 50 lei la casieria centrală sau ghişeele Direcţiei Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Mun. Turda.
3. Ofertanţii vor depune până la data de 15.04.2014 inclusiv, ora 15.00, următoarele acte:
- cerere de participare la licitaţie; se obţine de la cam. 25 din cadrul Primăriei Mun. Turda,
- copie după actul de identitate;
- copii de pe documentele din care rezultă înregistrarea în Registrul Naţional al Exploataţiilor;
- copii de pe paşapoartele tuturor animalelor deţinute, eliberate de către medicul veterinar, precum şi copii de pe documente din care să reiasă şi numărul de crotaliu al fiecărui animal deţinut în proprietate.
- adeverinţă de la Registrul Agricol din care să reiasă numărul de animale deţinut;
- declaraţie pe proprie răspundere de asigurare a unei încarcaturi minime de 0,3 UVM /ha pentru suprafaţa solicitată;
- certificat fiscal care să ateste lipsa datoriilor faţă de bugetul local al Municipiului Turda; - xerocopie după chitanţele care atestă plata taxei de participare la licitaţie (în cuantum de 100 Ron), a garanţiei de participare la licitaţie (în cuantum de 500 lei) şi a caietului de sarcini (în cuantum de 50 Ron).
4. Documentele enumerate se vor depune într-un plic închis, format A4, însoţit de cererea de participare la licitaţie. În plicul închis (format A4 ) se va depune şi oferta financiară, într-un plic închis.
5. Preţul de pornire al licitaţiei este de 400 lei/ha/an.

PRIMAR,
TUDOR ŞTEFĂNIE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS