Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Consiliul Local Turda se intruneste in sedinta extraordinara marti, 8 aprilie, de la orele 12.00

Administraţie
Tools
Typography

Săptămâna viitoare, pe 8 aprilie, are loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Turda pe a cărei ordine de zi sunt nu mai puţin de 13 proiecte de hotărâre.

Aşa cum a fost ea făcută publică, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Probleme ale Direcţiei Economice:
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului pe anul 2014.

2. Probleme ale Direcţiei Impozite şi Taxe Locale:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind soluţionarea cererilor de acordare a înlesnirilor la plata impozitelor şi taxelor locale depuse de persoane fizice.

3. Probleme ale Administratorului Public:
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea organizării în municipiul Turda a evenimentului Târg Produs de Cluj, în perioada 25-27 aprilie 2014.

4. Probleme ale Serviciului Dezvoltare Publică şi Investiţii:
4.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea "Planului anual de acţiuni sau lucrări de interes local, pentru persoane majore apte de muncă, beneficiare ale prevederilor Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat".

5. Probleme ale Comisiei pentru aplicarea Legii nr. 350/2005:
5.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea finanţării nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 a Asociaţiei Sportive Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, pentru proiectul «Dansul, mod de recreere prin mişcare şi sport".
5.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea finanţării nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 a Fundaţiei de Ecologie şi Turism Potaissa.
5.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea finanţării nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 a Asociaţiei "Comori Ardelene" Turda, pentru proiectul "Festivalul International de Folclor Chemarea Munţilor".
5.4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea finanţării nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 a Asociaţiei "Josika Miklos Iskolai Szovetseg" pentru proiectul « O aventură pentru viaţă".
5.5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea finanţării nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 a Fundaţiei Umanitare Doriana".
5.6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea finanţării nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 a Asociaţiei Tineri şi Adulţi Împreună.
5.7. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea finanţării nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 a Asociaţiei "Collegium" a absolvenţilor Colegiului Naţional "Mihai Viteazu" Turda.
5.8. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea finanţării nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 a Asociaţiei "Josika Miklos Iskolai Szovetseg".

6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.

PRIMAR,
Tudor Ştefănie

SECRETAR,
Paula Popa

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS