Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Stadionul de la Campia Turzii a intrat in administrarea municipiului

Administraţie
Tools
Typography

Baza sportivă de la Câmpia Turzii, la care majoritatea s-ar referi ca la tadionul de la Câmpia Turzii, a intrat în administrarea municipiului printr-o hotărâre aprobată de Consiliul Local Câmpia Turzii.

"Se aprobă preluarea în administrarea municipiului Câmpia Turzii a Bazei sportive situate în municipiul Câmpia Turzii, str. Aurel Vlaicu, nr. 39", se preciza în primul articol al hotărârii aprobate de consilierii locali de la Câmpia Turzii, precizarea viceprimarului Dorin Lojigan fiind ca data contractului să fie data la care s-a aprobat hotărârea Consiliului Local.
Discuţiile purtate de consilierii locali au fost pe marginea datoriilor pe care combinatul le-ar avea faţă de administraţia locală, atât primarul Radu Hanga, dar mai ales directorul economic Mariana Lazăr precizând care este situaţia la momentul aprobării hotărârii de consiliu.
"În baza Protocolului nr. 3 din 31.08.2012, S.C. Industria Sârmei Câmpia Turzii S.A. a transmis Asociaţiei Sportive «Industria Sârmei 1921» dreptul de folosinţă gratuită asupra imobilului Stadion din Câmpia Turzii" se preciza în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre supus aprobării consilieruilor locali, document în care se mai precizează: "În vederea sprijinirii activităţii sportive din municipiul Câmpia Turzii, soluţia pe care o propunem este preluarea în administrarea municipiului a Bazei sportive situate pe str. Aurel Vlaicu, nr. 39, în baza unui contract de dare în adminstrare" - contract la care făcea referire Dorin Lojigan.
Într-un final, proiectul de hotărâre a fost aprobat, cu amendamentul propus de viceprimarul Dorin Lojigan.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS