Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

O noua sedinta extraordinara la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Marţi, 15 aprilie, Consiliul Local Turda se întruneşte într-o nouă şedinţă extraordinară. Aşa cum a fost ea prezentată de secretariatul Consiliului Local, ordinea de zi a şedinţei de marţi cuprinde următoarele proiecte de hotărâre:

1. Probleme ale Direcţiei Economice:
1.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Domeniul Public Turda SA.
1.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Turda Salina Durgău SA.

2. Probleme ale Administratorului Public:
2.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea participării domnului consilier local Cristian George Felezeu la cursul de perfecţionare profesională Managementul Administraţiei Publice Locale.
2.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea participării domnului consilier local Varo Grigore Lucian la cursul de perfecţionare profesională Managementul Administraţiei Publice Locale.

3. Probleme ale Serviciului Public de Asistenţă Socială:
3.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea transferării şi reorganizării Creşelor nr. 4 şi nr. 5 din Turda, aflate în subordinea SPAS Turda, ca structuri de educaţie antepreşcolară în subordinea Gradiniţei Prichindelul Isteţ, respectiv Gradiniţei Sfânta Maria din Turda.
3.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare, Organigrama, Statul de Funcţii a Serviciului Public de Asistenţă Socială Turda, urmare transferării şi reorganizării Creşelor nr. 4 şi nr. 5 din Turda, aflate în subordinea SPAS Turda, ca structuri de educaţie antepreşcolară în subordinea Gradiniţei Prichindelul Isteţ, respectiv Gradiniţei Sfânta Maria din Turda.

PRIMAR,
Tudor Ştefănie

SECRETAR,
Paula Popa

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS