Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Sfarsitul lui martie inainte de Paste

Administraţie
Tools
Typography

În luna martie am fost împreună cu primarul comunei Luna, Laurenţiu Tör, în satul Luncani unde tocmai se muncea de zor la un canal colector ("rima" e neintenţionată) al apelor pluviale.

{youtube}lAoMGs_hv1M{/youtube}

La momentul respectiv, primarul Laurenţiu Tör avansa, ca termen de finalizare a lucrării, sfârşitul lunii martie.
În luna aprilie am stat din nou de vorbă cu primarul comunei Luna şi l-am întrebat ce s-a mai întâmplat cu finele lunii aprilie, asta chiar dacă noi ştiam că a trecut!!...
"Da, probabil a fost un exces de zel din partea mea ţinând cont de faptul că nu am calculat bine când se poate termina această lucrare şi am avansat-o ca şi finalizare pe data de 1 aprilie", spunea Laurenţiu Tör precizând că nu a fost o glumă şi adăugând: "eu am greşit şi îmi cer scuze faţă de locuitorii din Luncani pentru că am vrut să spun că ea se va termina până în sărbători. (...) Şi trebuie să spun că cei care lucrează la Pampetrol şi-au dat silinţa şi nu ei sunt vinovaţi de faptul că eu am spus că se va termina pe sfârşitul lunii martie".
Ce altceva am mai discutat cu primarul Laurenţiu Tör despre Luncani poate aţi şi înţeles deja din inregistrarea video alăturată acestor rânduri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS