Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Sedinta extraordinara la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii locali de la Câmpia Turzii se întâlnesc joi, 24 aprilie, în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi a şedinţei nefiind decât două proiecte de hotărâre.

Prin Dispoziţia 287/2014 a primarului Radu Hanga consiliul local al municipiului Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru joi, 24 aprilie 2014, de la orele 13.00.
Cele două proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de joi sunt:
1. Proiect de hotărâre privind însuşirea raportului de expertiză evaluatorie pentru terenul situat din punct de vedere administrativ în Câmpia Turzii, str. Laminoriştilor, nr. 147, proprietatea numiţilor Schutz Oana şi Dascălu Ionuţ şi mandatarea Primarului Municipiului Câmpia Turzii pentru semnarea contractului de vânzare cumpărare în formă autentică
Prezintă:
Iniţiator - Primar, Radu Ioan HANGA
- Comisia stabilită prin Disp. Nr. 277/2014
- Comisiile nr. 1-5
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în adminstrarea S.C. Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A. a Parcului municipal
Prezintă:
Iniţiator - Primar, Radu Ioan HANGA
- Serviciul Evid. Și Gest. Patrim.
- Comisiile nr. 1-5

PRIMAR,
Radu Ioan HANGA

AVIZAT:
SECRETAR,
Mircea GLIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS