Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Tudor Stefanie - reactie impotriva evenimentelor din ultima vreme

Administraţie
Tools
Typography

Atacurile repetate din ultimul timp, direcţionate evident împotriva mea, primarul municipiului Turda, m-a determinat să clarific anumite aspecte.

Informaţiile denigratoare apărute ca urmare a unor articole scrise la comandă politică, comentariile "personale" şi "dezinteresate" postate de pe adrese de email şi conturi de Facebook false, în numele unor "oameni de bine", care "nu se cunosc cu autorii" şi "nu fac parte din nici un partid politic (?!) " creează o stare de spirit negativă. Atenţie, sursele acestor mesaje pot fi verificate!
Mă întreb de ce acum? Nu cumva Campania pentru Alegerile Europarlamentare justifică această acţiune? PDL-ul, târât în acest "război murdar" al vorbelor fără acoperire, bănuieşte că ar fi mâna domnului Cristian Matei, preşedintele PSD Turda.
Dacă aceste supoziţii nu sunt adevărate, îi cer domnului Matei Cristian, să le dezmintă public în toată mass-media şi pe reţelele de socializare.
Toate aceste atacuri ţintite spre persoana mea, denotă şi o lipsă de respect faţă de miile de alegători care şi-au exprimat votul în favoarea mea.
De aceea, las la latitudinea cetăţenilor să decidă unde este adevărul şi cine minte.

Primar
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS