Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Indignare in numele poporului. Chiar in numele Partidului Poporului

Administraţie
Tools
Typography

Rozalia Crişan, consilier din partea PP-DD în cadrul Consiliului Local Turda, nu s-a putut abţine în a-şi manifesta indignarea faţă de deciziile de revocare a membrilor a două consilii de administraţie de la două societăţi turdene subordonate Consiliului Local Turda.

După ce a anunţat în plen că se abţine de la a vota referitor la cele 11 proiecte de hotărâre, la finalul şedinţei Consiliului Local turda, Rozalia Crişan a doit să îşi exprime poziţia faţă de propunerile de revocare a membrilor celor souă consilii de administraţie.
"Domnule primar, stimaţi colegi, stimaţi reprezentanţi ai presei, mi-a fost dat azi, pentru prima dată, să mă amuz într-o şedinţă de Consiliu Local" spunea reprezentantul PP-DD recunoscând, totuşi, că "ar trebui să fim trişti", explicaţia venind imediat: "se poate întâmpla să se voteze chiar şi proprii oameni să voteze împotriva oamenilor pe care dânşii i-au desemnat. Adică noi îi votăm, îi propunem, spunem că sunt foarte buni". Făcând excepţie de situaţia de la Salina turda, unde era vorba de interimat, Rozalia Crişan s-a referit cu precădere la SC Domeniul Public Turda SA: "Noi i-am votat, noi le-am analizat dosarele (...) i-am girat. Nu accept nicio motivaţie pe considerentul că intrăm în legalitate. Păi ce am făcut până acuma, stimaţi colegi? De fiecare dată vă spuneam «nu este legal», «trecem peste lege». acum, dintr-o dată, venim şi spunem «a, trebuie să intrăm în legalitate». Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat astăzi în Consiliul Local".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS