Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Primaria Turda vine cu precizari referitoare la centrul SPA

Administraţie
Tools
Typography

(comunicat)
Ca urmare a recentelor declaraţii ale directorului SC Turda Salina Durgău SA, Vasile Tot, aducem următoarele precizări:

Incriminarea autorităţii locale sub aspectul emiterii unor avize o considerăm nefondată, atâta timp cât documentele nu sunt nominalizate astfel încât să se poată releva dacă ele intră sau nu în sfera de competenţă a instituţiei locale.
De asemenea, nu se vorbeşte de o eventuală cerere expresă adresată executivului turdean căreia nu i s-a acordat răspuns în termenul legal, element care să justifice refuzul nostru.
Autorităţile locale, prin calitatea pe care o deţin în cadrul societăţii Turda Salina Durgău, susţin promovarea acestui obiectiv şi nicidecum tergiversarea punerii în funcţiune a Centrului SPA.

Administrator public
Radu Crişan

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS