Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Asociatia PAZIA - despre impozitul pe venitul agricol

Administraţie
Tools
Typography

În O.G. din 18.06.2014, Guvernul României a aprobat modificarea unor acte normative şi a reglementat unele măsuri fiscale, prin care se anulează impozitul pe venitul agricol proporţional cu gradul de calamitate constatat .

Aceasta se refera la contribuabilii agricoli care au desfăşurat în 2013 activităţi agricole şi care au suferit pierderi de venituri ca urmare a unor factori externi.
Actul normativ prevede aceste facilităţi în cazul în care producţia nu a fost asigurată şi a fost calamitată în proporţie de peste 30 %.
Cei care au achitat plăţile deja pentru contribuţiile la impzitul pe venitul agricol beneficiază de restituirea sumelor achitate. Această masură vine în întâmpinarea producătorilor agricoli care s-au confruntat cu calamităţi şi au suferit pierderi economice importante cauzate de factori climatici.
Asociatia PAZIA consideră că acest act normativ este o facilitate care sprijină producătorii agricoli să recupereze mai repede pagubele şi să poată relua ciclul de producţie pentru a se dezvolta şi a deveni competitivi.

Asociaţia PAZIA
Consiliul Director
Preşedinte
Ioan HÂRCEAGĂ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS