Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

In atentia conducatorilor auto: sens unic pe strada G. Cosbuc din municipiul Turda

Administraţie
Tools
Typography

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TURDA, în urma obţinerii acordului din partea Poliţiei Rutiere Cluj, anunţă instaurarea sensului unic în zona centrală a municipiului pe str. George Coşbuc, începând din data de marţi, 1 IULIE 2014. Sensul de circulaţie al autovehiculelor va fi dinspre P-ţa Republicii spre str. Dr.I.Raţiu.

Alternativa de deplasare de pe str. G. Coşbuc spre cartierul Turda Nouă este pe str. Dr. I. Raţiu, str. George Bariţiu, iar spre cartierul Oprişani este prin traversarea străzii Dr. I. Raţiu spre str. Vasile Alecsandri şi ulterior pe str. General Dragalina spre P-ţa Romană.
Pentru a ajunge în zona centrală de pe str. Dr. I. Raţiu recomandăm varianta deplasării pe str. Argeşului şi str. M. Eminescu sau str. Pavel Dan şi str. M. Eminescu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS