Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

De maine, 4 septembrie, circulatia pe podul de peste Aries este oprită

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Lucrările de reabilitare a podului din aval peste râul Arieş de pe str. Ştefan cel Mare DN15, demarate în luna iulie 2014, impun restricţionarea totală a circulaţiei pe acest pod începand cu data de 04.09.2014.

Rutele ocolitoare şi restricţiile impuse sunt semnalizate prin indicatoare de circulaţie şi marcaje rutiere.
Pentru a reduce la minim disconfortul în traficul rutier, circulaţia autovehiculelor de trafic usor şi a mijloacelor de transport în comun se va desfăşura în ambele sensuri pe podul din amonte (limitrof podului ce se reabiliteaza).
Traficul greu va fi dirijat pe strada 22 Decembrie 1989 (din sens giratoriu Ceramica), respectiv pe str. Alba Iulia (din sens giratoriu Piaţa Romană) spre şi dinspre autostrada A3.
Ne cerem scuze anticipat pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS