Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Listele electorale pot fi cosultate la Primaria Turda

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
În conformitate cu prevederile Legii nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României, republicată, ale Legii nr. 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, a Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001 şi a Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare, ale Hotărârii Guvernului nr. 520/2014, data de desfăşurare a alegerilor pentru Preşedintele României este 02 NOIEMBRIE 2014.

Listele electorale sunt puse la dispoziţia alegătorilor spre consultare, în incinta Primăriei municipiului Turda, Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 28, cam. 50.
Alegătorii au dreptul să verifice înscrierea în listele electorale.
Întâmpinările împotriva omisiunilor, a înscrierilor greşite şi a oricăror erori din liste se fac la Primarul municipiului Turda, acesta urmând să se pronunţe, prin dispoziţie, în cel mult 3 zile de la înregistrare.
Contestaţiile împotriva dispoziţiilor date se depun în termen de 5 zile de la comunicare şi se soluţionează, în cel mult 3 zile de la înregistrare, de către judecătoria în a cărei rază teritorială domiciliază alegătorul.

Primarul municipiului Turda
Tudor Ştefănie

Secretarul municipiului Turda
Paula Letiţia Mic

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS