Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Fondurile europene, mai usor de accesat

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Asociaţia PAZIA aduce la cunoştinţă în calitare de partener al agricultorilor şi crescătorilor de animale, modificarea şi simplificarea procedurilor de accesare a fondurilor europene.

Guvernul a adoptat în a doua decadă a lunii septembrie a acestui an o ordonanţă de urgenţă care simplifică procedurile de accesare a fondurilor comunitare alocate prin FEGA.
Prin această masură se urmareşte ca acordarea plaţilor directe în agricultură să fie mai accesibilă.Aceasta vizează reducerea birocraţiei în ceea ce priveşte procedura de gestionare a schemei de plată unică pe suprafaţă, prin înlocuirea documentelor pentru dovedirea dreptului real de folosinţă, cu cel care justifică utilizarea legală a suprafeţelor de teren destinate producţiei agricole.

Ioan HÂRCEAGĂ
Preşedinte Consiliul Director PAZIA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS