Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Atributii noi pentru primarul Radu Hanga in cazul societatii Parc Industrial Campia Turzii SRL

Administraţie
Tools
Typography

A trecut doar o săptămână de la aprobarea hotărârii de consiliu privind aprobarea înfiinţării SC Parc Industrial Câmpia Turzii SRL şi deja a fost nevoie de o completare a respectivei hotărâri.

Mai concret, pe 18 septembrie 2014 consilierii locali de la Câmpia Turzii adoptau HCL 112 referitoare la înfiinţarea societăţii anterior menţionate. La articolul 4 al acestei hotărâri se preciza că "primii administratori ai societăţii sunt" (şi aceştia au fost desemnaţi în urma propunerilor făcute de consilieri urmate votul secret al membrilor forului deliberativ local) Flaviu Bara (cu 14 voturi din 18 exprimate), Cosmin Biriş (cu 15 voturi din 18 exprimate), Liviu Dolha (cu 17 voturi din 18 exprimate), Adrian Spătariu (cu 16 voturi din 18 exprimate) şi Szasz Miklos (cu 17 voturi din 18 exprimate).
Însă la acelaşi articol al aceleiaşi hotărâri mai era şi alineatul 2, unde se preciza că "domnul (puncte, puncte...) se mandatează să...". Ei bine, "domnul" nu era.
Adică hotărârea a fost aprobată de consilierii locali de la Câmpia Turzii fără "domnul" care să...
O fi fost neglijenţă, o fi fost omisiune pur şi simplu, o fi fost... sau o fi fost...? Cert e că nu s-au făcut niciun fel de precizări în acest sens, la fel cum tot cert e că pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de ieri, 25 septembrie, a Consiliului Local Câmpia Turzii a apărut un proiect de hotărâre privind modificarea articolului 4 din HCL 112/2014. Aha!
Adică am putea chiar comenta puţin aici gen dacă hotărârea iniţial a fost aprobată cu "puncte-puncte" chiar trebuia modificat articolul 4, mai precis trebuia modificat alineatul 2 de la articolul 4 - ca să fim mai exacţi. Pe de altă parte dacă luăm în considerare că a fost omisiune, poate trebuia doar completat articolul 4. În fine...
Cert e că trebuia un "domnnul" care să se mandateze să... Iar pentru că textul documentului era cât se poate de explicit, nici nu ne putem gândi că în discuţie putea intra vreo doamnă, aşa ca ne vom referi aici doar la propunerile făcute de consilierii locali de la Câmpia Âturzii, propuneri careau fost în număr de una: consilierul Vasile Tot l-a propus pe primarul Radu Hanga.
În urma votului secret exprimat de cei 12 consilieri locali prezenţi la şedinţă (din numărul total de 19), toţi au fost de acord cu propunerea lui Vasile Tot, astfel că primarul Radu Hanga este mandatat să:
- semneze actul constitutiv al societăţii (Parc Industrial Câmpia Turzii SRL - n.r.);
- îndeplinească toate formalităţile privitoare la înfiinţarea SC Parc Industrial Câmpia Turzii SA;
- înregistreze societatea la ORC Cluj.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS