Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Mesaj de Ziua Varstnicilor

Administraţie
Tools
Typography

La 1 octombrie, oameni din întreaga lume celebrează Ziua Internațională a persoanelor de vârsta a treia.

Organizația Națiunilor Unite a creat acest eveniment anual, în 1991, pentru ca noi să putem sărbători contribuția și realizările celor mai înțelepti membri ai comunității. Vârstnicii trebuie respectaţi şi onoraţi. Ei sunt bunicii şi bunicile noastre, iar sfatul lor este luat în seamă, pentru că poartă cu el acea înţelepciune ce vine odată cu experienţa.
Persoanele de vârsta a treia sunt trecutul, dar mai important, ei sunt viitorul, un viitor pe care îl clădesc împreună cu noi.
De aceea, generația tânără trebuie să fie conștientă că viitorul poate fi clădit prin visele şi deciziile proprii, dar, trebuie să țină cont și de faptul că fără cunoaşterea şi înţelepciunea vârstnicilor, acestea se pot prăbuși.
Pe 1 octombrie este momentul să ne sărbătorim vârstnicii care au construit această comunitate turdeană, să ne bucurăm de înţelepciunea lor neexplorată și de prezența lor în viața noastră, dar mai ales să nu uităm să le mulțumim în fiecare clipă pentru că au contribuit la ridicarea acestui oraș.
La mulți ani, tuturor turdenilor de vârsta a treia!

Primar
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS