Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
110 New Articles

Biserica si sportul, mai importante decat distractia | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Discutând puţin cu primarul Laurenţiu Tör despre ce se mai întâmplă - pe ici, pe colo - cu banii de la bugetul local al comunei, acesta nu a fost foarte reţinut în a ne spune cum circulă banii.

Iată, în câteva rânduri, cum circulă o parte din banii comunei Luna şi pe ce duc ei:

Da, ţinând cont de faptul că, aşa cum se ştie, n-am ţinut "Fiii satului", consilierii au găsit de cuvinţă să redirecţionăm aceşti bani spre sport şi culte. Am avut şi un memorial acum - Budăceanu - am avut şi câteva competiţii sportive - noi sponsorizăm trei echipe de fotbal în Luna, Luncani şi Grigoreşti - am ajutat biserica - sau, să zicem, enoriaşii din Grigoreşti - să repare tot acoperişul bisericii din Grigoreşti, de asemenea în interiorul bisericii din Luna am ajutat cu banii de la buget să se facă încălzirea interioară. Deci credincioşii, să spunem, vor merge în alte condiţii la biserică, vor fi atraşi poate mai mult spre biserică dacă e şi cald înăuntru.

Pe lângă asta e şi o mică bisericuţă, pendicostală, la care am ajutat financiar şi chiar cu nişte lemne din cota pe care o avem din pădurea pe care o avem din Valea Ierii.

Declaraţia primarului poate fi vizionată AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS