Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Sedinta ordinara din luna noiembrie a Consiliului Local Turda are loc saptamana viitoare

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii locali turdeni se întâlnesc joi, 27 noiembrie 2014, în şedinţă ordinară cu începere de la orele 13.00.

Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Prezentarea Procesului Verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcţiei Impozite și Taxe Locale:
2.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind soluționarea cererilor de acordare a înlesnirilor la plata impozitelor și taxelor locale depuse de persoane fizice.
2.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind soluționarea cererilor de acordare a înlesnirilor la plata impozitelor și taxelor locale depuse de persoane juridice.

3. Probleme ale Administratorului Public:
3.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea obiectivelor și criteriilor de performanță aferente contractelor de mandat ale membrilor Consiliului de Administrație al Societății Turda Salina Durgău SA.
3.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și actualizarea Actului Constitutiv al Societății Turda Salina Durgău SA.

4. Probleme ale Arhitectului Șef:
4.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind vânzarea fără licitație publică a unui teren în suprafață de 62 mp, aparținând domeniului privat al municipiului Turda, situat în Turda, str. Piața Republicii, nr. 28 către SC COFETĂRIA DANA SRL. Turda.
4.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind vânzarea fără licitație publică a unui teren în suprafață de 312 mp, aparținând domeniului privat al municipiului Turda, situat în Turda, str. Petru Maior, nr. 137 către Sandor Mariana.
4.3 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea PUZ și RLU aferent - Extindere zonă locuințe cu funcțiuni complementare prin scoaterea din circuitul agricol extravilan tarlaua 71 și introducerea în teritoriul intravilan al municipiului Turda.

5. Probleme ale Serviciului Evidență Patrimoniu GIS.
5.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea modificării HCL nr. 199/13.08.2014 referitoare la aprobarea realizării unui schimb de terenuri între Municipiul Turda și SC Prodvinalco SA.
5.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea documentației tehnice de dezmembrare a imobilului înscris în CF nr. 59442 Turda, prevăzut cu nr. top. 2988/3 situat administrativ în municipiul Turda, str. Cheii, nr. 69.
5.3 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea dării în administrare către Casa de Cultură a Municipiului Turda a unei părți din imobilul situat administrativ în municipiul Turda, str. Libertății, nr. 2-4.
5.4 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind stabilirea chiriei pentru spațiile și terenurile cu altă destinație decât locuință, precum și aprobarea diferitelor taxe și tarife pentru anul 2015.
5.5 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea unor măsuri de funcționare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj pentru anul 2015.
5.6 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Turda în Adunarea Generală a Asociaților la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj, în vederea exercitării drepturilor de acționar.

6. Propuneri, întrebări, interpelări.

PRIMAR,
Tudor Ştefănie
SECRETAR,
Paula Letiția Mic

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS