Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Stefanie crede ca Bichis vorbeste la misto | AUDIO

Administraţie
Tools
Typography

Totul s-a întâmplat în cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local Turda, taman când se discuta despre modificarea actului constitutiv al Societăţii Turda Salina Durgău SA.

Când consilierul PD-L - pardon, PNL - Daniela Florea venea cu un amendament potrivit căruia ar fi nevoie de un nou cod pentru obiectele secundare de activitate ale societăţii - 4939, alte transporturi terestre de călători - referirea fiind făcută la faptul că societatea are achiziţionat un microbuz cu care poate efectua transporturi, preşedintele de şedinţă Sorin Bichiş a replicat: "asta sigur că da, după finalizarea hotelului, ca să transporte, bănuiesc...".

Evident, reacţia consilierului local turdean putea avea un uşor iz de ironie cu ţintă spre tărăgănarea lucrărilor la hotelui Potaissa pe care trebuie să îl amenajeze societatea Turda Salina Durgău şi pe care numai nu l-a amenajat.

Invitat la şedinţă şi şezând în proximitatea preşedintelui de şedinţă, primarul Tudor Ştefănie a avut o reacţie care părea să nu-i fi convenit lui Sorin Bichiş, care, arătându-se nemulţumit de reacţia primarului, l-a invitat pe acesta să prezideze şedinţa, la care primarul a dat de înţeles că o şedinţă a Consiliului Local nu este locul potrivit pentru a se face mişto.

Da, tensiunea dintre cei doi părea relativ vizibilă după ce Sorin Bichiş a părăsit barca PD-L, eveniment în urma căruia Tudor Ştefănie - preşedinte PD-L Turda la momentul respectiv - l-a numit pe Bichiş oportunist.

Totuşi, parcă nu tare demult era momentul când Tudor Ştefănie şi Sorin Bichiş erau braţ la braţ într-o conferinţă de presă în care se susţineau reciproc în a spune ce situaţie gravă este la Salina Turda, în care se completau, îşi pasau şi centrau unul altuia ca două vârfuri de atac pregătite să înscrie.

Acuma ne întrebăm şi noi: oare Bichiş şi-a schimbat brusc opţiunile şi nu se mai aşează pe aceeaşi lungime de undă cu primarul după ce a plecat din PD-L? Oare Bichiş gândea la fel şi atunci, doar că atunci locul din PD-L era relativ călduţ şi atunci era mai convenabil să rămână în joc? oare bichiş gândeşte acum la fel ca atunci, doar că plecarea din PD-L trebuie susţinută imagistic prin reacţii de genul... Cine e cu adevărat Sorin Bichiş şi cum (ori ce) gândeşte cu adevărat Sorin Bichiş?

Ei bine, pornind de la aceste întrebări, am putea lărgi orizontul întrebându-ne cine sunt cu adevărat consilierii care ne reprezintă şi ce gândesc ei cu adevărat? Oare ne spun ei, vreodată, adevărul, oare sunt acţiunile, deciziile şi declaraţiile lor în concordanţă cu ceea ce simt şi gândesc ei cu adevărat sau sunt pur şi simplu nişte măşti pentru a da ei bine şi pentru a beneficia de oportunităţi pe care altfel nu le-ar avea? Dar parcă ne prea întindem şi ne încearcă şi sentimentul că niciodată consilierii nu ne vor spune ce gândesc cu adevărat, pentru că altfel nu ar face altceva decât să se autodinamiteze, ceea ce nu e convenabil pentru niciunul dintre ei.

În fine...

Până una-alta, luaţi de vă bucuraţi de schimbul de replici între cei doi!

{mp3}2014/11/bichisStefanie{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS