Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

Consiliul Local Campia Turzii se intruneste in sedinta extraordinara

Administraţie
Tools
Typography

Potrivit dispoziţiei primarului Câmpiei Turzii, Radu Hanga, consiliul local al municipiului Câmpia Turzii este convocat în şedinţă extraordinară pentru data de 5 decembrie ora 10.00.

Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind: revocarea H.C.L. nr. 108 /18.09.2014 privind înfiinţarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate; aprobarea modalităţii de gestiune a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate; aprobarea documentaţiei de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului de transport public local de călători prin curse regulate; numirea comisiei de evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de transport public local, prezentate în cazul procedurii de licitaţie publică deschisă şi de negociere directă şi anularea procedurii de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate.
Prezintă:
Iniţiator - Primar, Radu Ioan HANGA
- Serviciul Poliția Locală
- Comisiile nr. 1-5

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2014.
Prezintă:
Iniţiator - Primar, Radu Ioan HANGA
- Direcția Economică
- Comisiile nr. 1-5

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS