Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

"Autobuzeala" trebuie reconsiderata la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Primul punct de pe ordinea de a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Câmpia Turzii de pe 5 decembrie a fost unul cât se poate de concret: se revoca hotărârea pe care aceeaşi consilieri o luaseră cu nici trei luni în urmă privind transportul public de persoane la Câmpia Turzii.

Dacă vreţi varianta stufoasă a denumirii proiectului de hotărâre, iat-o: "Proiect de hotărâre privind: revocarea H.C.L. nr. 108 /18.09.2014 privind înfiinţarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate; aprobarea modalităţii de gestiune a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate; aprobarea documentaţiei de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului de transport public local de călători prin curse regulate; numirea comisiei de evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de transport public local, prezentate în cazul procedurii de licitaţie publică deschisă şi de negociere directă şi anularea procedurii de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate".

Foarte concret, se anula hotărârea anterioară din motive de adresă sosită la Primăria Câmpia Turzii din partea ANRSC (Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare), adresă în care se solicita:
1. programul estimativ al lucrărilor de investiţii pentru modernizări, reabilitări, dezvoltări de capacităţi, obiective noi atât fizic cât şi valoric.
2. inventarul bunurilor mobile şi imobile, proprietate publică sau privată a unităţilor administrativ teritoriale, aferente serviciului.
3. procesul verbal de predare - primire a bunurilor menţionate în precedenta anexă.
- includerea în condiţiile de eligibilitate, obligaţiei de a prezenta dovada achitării contribuţiei, eliberată de A.N.R.S.C. prevăzută de art. 16, alin 3 din H.G. nr. 527 / 2013|privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a A.N.R.S.C.
- eliminarea art. 6, alin ( 2 ) şi modificarea alin. (1) din acelaşi articol.

Şi pentru că se propunea revocarea unei hotărâri, unul din consilierii locali, Dorin Lojigan, avea ceva precizări de făcut: "vreau să întreb executivul dacă a ţinut cont de propunerea comisiei de licitaţie în sensul de-a iniţia un alt proiect de hotărâre şi a demara o altă procedură de licitaţie". Şi pentru că secretarul Mircea Gligan simţea nevoia să intervină şi să dea explicaţii privind o evidenţă, Dorin Lojigan a intervenit din nou: "Domnu' secretar, vă rog să nu mă mai întrerupeţi când vorbesc. E ultima dată când vă rog. Eu ştiu foarte clar: am întrebat dacă executivul înţelege să promoveze un alt proiect de hotărâre pentru demararea în continuare a procedurii de licitaţie publică cu respectarea solicitărilor. Asta am întrebat. nu există în proiectul de hotărâre un astfel de punct?".

Până la urmă, Dorin Lojigan şi-a primit răspunsul - cum că da - şi proiectul de hotărâre a fost aprobat de consilieri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS