Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

CAMPIA TURZII: Primarul Hanga, dezamagit de sedinta din 5 decembrie

Administraţie
Tools
Typography

Deja parcă nici nu mai are rost să insistăm despre cât de interesantă a fost şedinţa Consiliului Local Câmpia Turzii de vineri, 5 decembrie 2014. Însă nu putem să nu remarcăm remarca primarului Câmpiei Turzii.

Cum se întâmplă de obicei, primarul Radu Hanga este invitat la şedinţele Consiliului Local Câmpia Turzii. Pentru că şedinţa s-a desfăşurat aşa cum s-a desfăşurat - inclusiv cu o şedinţă nouă organizată pe loc pentru că lipsă de voturi suficiente şi pentru că articole anacronice în corpul proiectului de hotărâre privind darea în administrare a unui teren către Judeţul Cluj în vederea rezolvării problemei rampei ecologice - primarul Câmpiei Turzii a simţit nevoia să facă unele remarci referitoare la modul în care s-a desfăşurat şedinţa de consiliu, dar mai ales la decizia pe care au luat-o în primă instanţă consilierii locali cu privire la proiectul de hotărâre amintit mai sus.

"Atmosfera asta nu cred că-i productivă. Dacă nu aprobăm darea în administrare a terenului există riscul să închidem halda pe banii noştri. Nu cred că ne va felicita cineva dacă închiderea haldei se va face pe bugetul local. După părerea mea spun că v-aţi pripit, nu v-aţi gândit la ce consecinţe pot să apară, eu nu sunt de acord cu decizia pe care aţi luat-o - e o părere personală, eu nu sunt membru în consiliu, eu sunt cetăţeanul, aici. Cred că aţi făcut o greşeală", spunea Radu Hanga.

Evident, dezamăgirea primarului venea în principal cu privire la proiectul de hotărâre menţionat. Totuşi, până la urmă s-a organizat, pe loc, o altă şedinţă şi proiectul a trecut. Însă nu poate rămâne neremarcată o oarecare sicopă care s-ar putea crea între executiv şi legislativ, adică între Primărie şi Consiliul Local.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS