Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct
101 New Articles

Independentul Moldovan spera la continuitate

Administraţie
Tools
Typography
Singurul candidat independent la funcţia de primar al municipiului Câmpia Turzii, Ioan Moldovan, pare să fie unul dintre cei mai matinali candidaţi în ce priveşte ora la care a fost la vot: ora 7.20, la una din secţiile de la Şcoala „Avram Iancu”.
Considerând ziua de duminică, 10 iunie 2012, o zi foarte importantă pentru Câmpia Turzii, Ioan Moldovan aprecia că, în funcţie de opţiunea cetăţenilor, va exista sau nu continuitate la Câmpia Turzii, în cea de-a doua variantă oprindu-se ce s-a făcut frumos în perioada ultimilor opt ani. „Sper că cetăţenii noştri sunt conştienţi de ceea ce se întâmplă, sper că vor vota fiecare după sufletul şi mintea lor, dar am convingerea că cetăţenii noştri sunt alături de evoluţie, de perfecţiune şi de nou”.
Despre propriul vot, independentul Ioan Moldovan consideră că poate schimba ceva în bine, motiv pentru care şi l-a manifestat „cu toată responsabilitatea”.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS