Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

In atentia solicitantilor de locuinte sociale si locuinte pentru tineri

Administraţie
Tools
Typography

În vederea analizării şi întocmirii listelor de prioritate pentru locuinţe sociale şi locuinţe pentru tineri în regim de închiriere este necesară actualizarea dosarelor înregistrate la Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

Actualizarea dosarelor se va face în funcţie de tipul de locuinţă solicitat şi după caz, cu documentele cuprinse în:

ANEXA 1 - Liste cu acte justificative necesare analizării cererilor pentru locuinţe sociale
ANEXA 2 - Liste cu acte justificative necesare analizării cererilor de locuinţe pentru tineri

Termenul limită de depunere a documentelor este 15. 01.2015, la Serviciul Relaţii Publice - Birou - Registratură - Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

COMISIA SOCIALĂ constituită conform HCL nr. 15 din 20.03.2014
1. Avram Gal preşedinte comisie socială
2.Dorin Nicolae Lojigan
3.Mariana Lazăr
4.Floriana Prahoveanu
5.Celia Coman
6.Mihaela Popa
7.Marieta Deak
8.Constantin Oprea
9. Carmen Vintilă

ANEXA nr. 1
Lista cu acte justificative necesare analizării cererilor de locuinţe sociale, destinate închirierii în Municipiul Câmpia Turzii

1. Copie autentificată la notarul public după actul de identitate al solicitantului/ei.
2. Copie xerox după actul de identitate al soţului/soţiei şi copiilor care au împlinit 14 ani şi a persoanelor care locuiesc împreună la aceeaşi adresă.
3. Copie xerox după certificatele de naştere a copiilor sub 14 ani.
4. Copie xerox acte de stare civilă: certificat de căsătorie, deces, sentinţă de divorţ - după caz.
5. Acte privind locuinţa la care are domiciliul de reşedinţă:
- pentru cei toleraţi în spaţiu: copie xerox după contractul de vânzare-cumpărare, schiţa locuinţei cu suprafaţa locuibilă;
- pentru cei care locuiesc în chirie: copie xerox contract de închiriere a locuinţei, înregistrat la Administraţia Finanţelor Publice, din care să rezulte suprafaţa locuibilă.
6. Adeverinţă privind venitul net al membrilor de familie ce produc venituri, pe ultimele 12 luni, talon de şomaj, decizie de pesionare şi cupon de pensie, talon de alocaţie al copiilor, ect. după caz (copie xerox)
7. Declaraţie autentificată la notarul public, ale titularului cereriişi după caz ale soţului/soţiei şi ale celorlalţi membrii majori din familie că nu deţin, nu au deţinut şi nu au înstrăinat o altă locuinţă de stat sau proprietate personală, după anul 1990 şi că nu au beneficiat de sprijinul statului în credite şi execuţie pentru realizarea unei locuinţe.
8. Alte acte în sprijinul cererii.

ANEXA nr. 2
Lista cu acte justificative necesare analizării cererilor de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii în Municipiul Câmpia Turzii

CRITERII DE ACCES LOCUINŢĂ
1. Acte de identitate, în copie şi original (pentru conformitate)
2. Declaraţii autentificate din care să rezulte că titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membrii ai familiei acestuia soţ/soţie, copii şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia, nu deţin şi nu au deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sau a unităţii în care îşi desfăşoară activitatea, în Municipiul Câmpia Turzii.
3. Adeverinţă de la locul de muncă sau alte acte din care să rezulte că solicitantul îşi desfăşoară activitatea profesională pe durată nedeterminată, în Municipiul Câmpia Turzii.

B. CRITERII DE IERARHIZARE STABILITE PRIN PUNCTAJ
1.1 Copie a contractului de închiriere în spaţiul locativ privat, în derulare, cu valabilitate de cel puţin un an, înregistrat la Administraţia Financiară, copie a actului de identitate cu viză de reşedinţă, precum şi declaraţii autentificate la notar din care să rezulte suprafaţa locativă deţinută conform acestui contract şi componenţa familiei titularului
1.2. Declaraţie autentificată la notar a proprietarului locuinţei din care să rezulte că titularul cererii şi membrii familiei acestuia sunt toleraţi în spaţiu, copie după actul de identitate cu viză de reşedinţă precum şi declaraţie autentificată la notar referitoare la suprafaţa totală locativă şi numărul total de locatari care locuiesc împreună în această unitate locativă.
2. Acte de stare civilă în copie legalizată:
- Certificat de căsătorie;
- Certificat de naştere pentru fiecare copil.
3. Certificat eliberat de către comisia medicală de expertiză, din care să rezulte că boala de care suferă solicitantul sau un alt membru al familiei, ori aflat în întreşinere, necesită, potrivit legii, însoţitor sau o cameră în plus.
4. Numărul şi data depunerii dosarului pentru locuinţă ANL.
5. Copie autentificată a diplomei pentru ultima formă de învăţământ absolvită sau, după caz, copie legalizată a adeverinţei emise de unitatea de învăţământ, ce ţine loc diplomei care încă nu a fost eliberată sau care a fost pierdută.
6.1.Adeverinţă prin care se certifică faptul că titularul cererii de locuinţă provine dintr-o casă de ocrotire socială.
6.2. Act de adopţie sau cerere de adopţie.
6.3. Hotărâre judecătorească irevocabilă de evacuare din casele naţionalizate sau după caz, proces-verbal de evacuare întocmit de executor judecătoresc.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS