Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Ce precizari ofera Primaria Turda cu privire la avaria electrica

Administraţie
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, îşi cere scuze cetăţenilor pentru disconfortul apărut în urma întreruperii furnizrăii curentului electric de ieri, 18 decembrie 2014, începând cu ora 19.18 minute.

Din datele furnizate de SC Electrica Distribuţie SA, cauza a fost o avarie extinsă, în urma căreia au fost afectate câteva posturi de transformare care alimentează cu energie electrică mai multe zone din municipiul Turda.

Până la remedierea completă a avariei, pentru a putea alimenta cât mai mulţi consumatori casnici şi industriali, în aceasta noapte a fost întreruptă funcţionarea iluminatului public stradal şi festiv.

Am primit asigurări că în urma intervenţiilor de astăzi, alimentarea cu energie electrică va reintra în parametrii normali.

Primarul municipiului Turda,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS