Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Doua din trei proiecte aprobate in sedinta de la Luna

Administraţie
Tools
Typography

Pe lângă alte puncte precum "Probleme curente" sau "Cereri", pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a Consiliului Local Luna din acest an s-au aflat trei proiecte de hotărâre.

Cel de-al treilea a fost amânat deoarece, aşa cum spuneau atât primarul Laurenţiu Tör cât şi viceprimarul Aurel Giurgiu este nevoie de mai multe informaţii pentru ca proiectul privind "aprobarea încheierii unui contract de colaborare cu SC Prosenectuti SRL, în vederea sprijinirii serviciilor de asistenţă socială acordate persoanelor vârstnice" să fie aprobat, cum s-ar spune, în cunoştinţă de cauză.

Celelalte două proiecte erau cel privind "aprobarea reţelei unităţilor de învăţământ de pe raza comunei Luna pentru anul şcolar 2015-2016" şi cel privind "acordarea normei de hrană pentru personalul Serviciului de Poliţie Locală Luna".

Cert este, deci, că reţeaua aprobată a unităţilor de învăţământ de pe raza comunei Luna în anul şcolar 2015-2016 este formată din Şcoala Gimnazială Luna din comuna Luna, Grădiniţa cu program normal din Gligoreşti comuna Luna şi Şcoala Gimnazială Luncani comuna Luna.

Din cele trei unităţi menţionate ca făcând parte din reţeaua unităţilor de învăţământ de pe raza comunei Luna doar Şcoala Gimnazială din Luna are personalitate juridică.

La fel de cert este şi că s-a aprobat ca începând cu data de 1 ianuarie 2015 să se acorde "funcţionarilor publici şi personalului contractual din cadrul Serviciului de Poliţie Locală Luna valoarea financiară neimpozabilă corespunzătoare normei de hrană zilnice/persoană nr. 6".

La baza hotărârii privind aprobarea acordării valorii financiare a normei de hrană au stat - se arăta în preambului proiectului de hotărâre - mai multe acte normative precum L 155/2010 modificată prin OUG 65/2014, OG 26/1994, HG 65/2003 sau ordinul Ministrului Apărării Naţionale nr. M.S. 76/2013.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS