Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Aug
61 New Articles

PD-L are cei mai multi consilieri la Turda

Administraţie
Tools
Typography
După ce candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului Turda – Tudor Ştefănie – a obţinut un al treilea mandat, partidul pe care primarul îl reprezintă are şi cei mai mulţi consilieri locali în Consiliul local Turda.
Potrivit voturilor exprimate de turdeni pe 10 iunie 2012, PD-L are 7 consilieri locali, PSD+PNL are 6 consilieri locali, PP-DD are cinci consilieri locali, UDMR are 2 consilieri locali şi PC are un consilier local.
Potrivit listelor cu candidaţi pentru Consiliul local Turda, forul deliberativ local ar avea următoarea conponenţă:

Irimie Vicenţiu Mircea (PD-L)
Tothăzan Pavel Eugen (PD-L)
Florea Daniela (PD-L)
Bugnar Vasile Florin (PD-L)
Bichiş Sorin Viorel (PD-L)
Iurean Victoria (PD-L)
Băginean Elena (PD-L)
Matei Cristian Octavian (PSD+PNL)
Panait Radu Nicolae (PSD+PNL)
Molnar Emil (PSD+PNL)
Micu Ovidiu Dorel (PSD+PNL)
Roş Nicolae (PSD+PNL)
Felezeu Cristian George (PSD+PNL)
Nemeş Lucian Bogdan (PP-DD)
Crişan Rozalia (PP-DD)
Varo Grigore Lucian (PP-DD)
Dobra Mariana (PP-DD)
Cantor Claudiu (PP-DD)
Ádámosy Margareta Clara (UDMR)
Csép Leylla (UDMR)
Corpodean Dorel (PC)

Se pare că PRM nu a mai prins niciun loc de consilier local, la fel cum nici rromii de la Turda nu au reprezentanţi în Consiliul local Turda.
De asemenea, nici UNPR nu are reprezentanţi în forul deliberativ local de la Turda, ceea ce înseamnă că fostul consilier PD-L, Jean Oprea – trecut rapid la UNPR şi desemnat candidat al acestei formaţiuni pentru funcţia de primar – nu mai este în noul Consiliu local de la Turda, la fel cum nu este nici Lucian Cordiş, cel care trecuse de la PSD, printr-un soi de independenţă, la PDL.
Pe de altă parte, revenirea în Consiliul local Turda a lui Nicolae Roş – de data aceasta pe lista unui partid şi nu independent – poate să readucă sarea şi piperul pierdute odată cu plecarea lui Doru Anca.
Cât priveşte majoritatea în Consiliul local, PD-L, în cazul în care îşi păstrează relaţia de bună colaborare cu UDMR ar mai avea nevoie de un singur consilier. Să fie Dorel Corpodean? Sau cineva de la PP-DD? Sau poate chiar de la PSD+PNL?
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS